Η Crowe Global σε τροχιά ανάπτυξης για 8η συνεχή χρονιά

Ο κύκλος εργασιών ξεπέρασε τα $4.4 δις σημειώνοντας αύξηση κατά σχεδόν 4%

Η Crowe Global (Crowe) ανακοίνωσε τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα για το 2019, σημειώνοντας αύξηση εσόδων για 8η συνεχή χρονιά. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο κύκλος εργασιών του παγκόσμιου δικτύου ανήλθε στα $4.4 δις, σημειώνοντας αύξηση κατά σχεδόν 4% – εξαιρώντας την επίδραση συναλλάγματος. Η επίδοση αυτή έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ολοένα και αυξανόμενη αναπτυξιακή πορεία του 8ου μεγαλύτερου δικτύου ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο.
Τα αποτελέσματα ήταν ισχυρά σε όλες τις ηπείρους με διψήφια αύξηση εσόδων στη Λ. Αμερική και την Αφρική ενώ υψηλή αύξηση εσόδων παρατηρήθηκε στη Β. Αμερική και την Ευρώπη.
Η συνεχής ζήτηση για την προσέλκυση ταλέντου παγκοσμίως ήταν μια κύρια τάση που έδωσε την ευκαιρία στο δίκτυο της Crowe να αυξήσει τα αποτελέσματά της βασιζόμενη σε πληθώρα έργων global mobility. Σημαντική αύξηση -άνω του 10%- σημείωσαν τα έσοδα στο business unit των φορολογικών συμβουλευτικών υπηρεσιών όπως και των ελεγκτικών υπηρεσιών της Crowe, αναδεικνύοντας την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή της στις διαρκείς αλλαγές του ρυθμιστικού πλαισίου αλλά και των αυξανόμενων αναγκών των πελατών της. Σημειώνεται, ότι μεσούσης της χρονιάς, η Crowe πραγματοποίησε το λανσάρισμα συμβουλευτικών υπηρεσιών τεχνολογίας και ανθρώπινου δυναμικού, ενισχύοντας την παρουσία της σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών παγκοσμίως.
Ο Παναγιώτης Χ. Αλαμάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΟΛ Crowe, δήλωσε:
“Η στρατηγική συνεργασία μας με το δίκτυο της Crowe αναπτύσσεται από το 2009 μέχρι και σήμερα. Tα αποτελέσματα του δικτύου είναι πράγματι εντυπωσιακά, συνυπολογίζοντας την αστάθεια του παγκόσμιου οικονομικού περιβάλλοντος και τον διεθνή ανταγωνισμό. Είμαστε περήφανοι, λοιπόν, να ξέρουμε ότι έχουμε συνεισφέρει ως ΣΟΛ Crowe στις επιδόσεις που κατέγραψε το δίκτυο παγκοσμίως.
Μάλιστα, οι προσπάθειές μας στοχεύουν στην επέκταση του πλαισίου συνεργασίας με το δίκτυο της Crowe, σε ένα περιβάλλον όπου ο βαθμός εξωστέφειας και η αναζήτηση ευκαιριών ανάπτυξης δημιουργεί την ανάγκη οι συνεργάτες και σύμβουλοί μας να κατανοούν το παγκόσμιο περιβάλλον και να δημιουργούν αξία για τους πελάτες μας.
Η προηγούμενη χρονιά ήταν κομβικής σημασίας για εμάς, επιλέγοντας να επενδύσουμε στην ανάπτυξή μας κυρίως μέσα από την απόκτηση νέου ανθρώπινου δυναμικού αλλά την ενδυνάμωση των υφιστάμενων συνεργατών μας, καθώς και την ενίσχυση των υπηρεσιών μας και τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών μας.»

Comments are closed.