Το παγκόσμιο δίκτυο της Crowe καταγράφει αποτελέσματα ρεκόρ

Ο κύκλος εργασιών άγγιξε τα $4.3 δισ. σημειώνοντας αύξηση κατά 14%

Το παγκόσμιο δίκτυο της Crowe προχώρησε σε σχετική ενημέρωση την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους για το 2018.  Με μεγάλη ικανοποίηση, η διοίκηση του δικτύου ανακοίνωσε ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα, με τον παγκόσμιο κύκλο εργασιών να ανέρχεται στα $4.3 δισ., σημειώνοντας αύξηση κατά 14%.  Μάλιστα, η χρονιά χαρακτηρίστηκε μεταξύ άλλων από μία στρατηγικής σημασίας άσκηση ενοποίησης του εταιρικού ονόματος, το οποίο μετονομάστηκε από Crowe Horwarth σε Crowe τον περασμένο Ιούλιο.

Τα αποτελέσματα ήταν ισχυρά σε όλες τις ηπείρους με τις κύριες αγορές όπως αυτές των ΗΠΑ, Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Σιγκαπούρης να σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις κατά το πρώτο έτος της θητείας του νέου CEO, David Mellor, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Απρίλιο του 2018.

«Τα αποτελέσματα αυτά, επιβεβαιώνουν τη δυναμική που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια το παγκόσμιο δίκτυο της  Crowe, αποδεικνύοντας ότι η ισχυρή εξωστρέφειά του έχει συνεισφέρει στην εξέλιξή του, ενσωματώνοντας περισσότερες από 200 εταιρείες σε 130 χώρες στον κόσμο.  αποτελέσματα είναι ανάλογα των επιδόσεών μας στην εγχώρια αγορά και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αποτελούμε μέλος του δικτύου από το 2009, αρχικά ως ΣΟΛ Α.Ε. και πλέον ως ΣΟΛ Crowe. Οι προσπάθειες μας στοχεύουν στην ενδυνάμωση του πλαισίου συνεργασίας με το δίκτυο της Crowe, σε ένα περιβάλλον όπου ο βαθμός εξωστέφειας των πελατών μας και η αναζήτηση ευκαιριών ανάπτυξης δημιουργεί την ανάγκη οι συνεργάτες και σύμβουλοί μας να κατανοούν το παγκόσμιο περιβάλλον και να δημιουργούν αξία για τους πελάτες μας.» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Παναγιώτης Χ. Αλαμάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΟΛ Crowe.

«Τo 2018 ήταν μια χρονιά κομβικής σημασίας για την Crowe. Πραγματοποιήσαμε αλλαγές ώστε να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας επενδύοντας στους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας, καθώς και σε διαδικασίες και τεχνολογία. Είναι σημαντικό ότι οι προσπάθειες του 2018 μας βοηθούν να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μεταξύ όλων των εταιρειών-μελών μας και να οικοδομήσουμε μια παγκόσμια κουλτούρα με προτεραιότητες την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα. Είμαστε υπερήφανοι για όσα καταφέραμε το 2018 μέσα σε μια ραγδαία εξελισσόμενη αγορά και είναι μια στιγμή που αξίζει να τη γιορτάσουμε»σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Crowe Global, κ. David Mellor.

Comments are closed.