ΣΟΛCrowe30χρόνια

Η ΣΟΛ Crowe γιορτάζει 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Δημιουργούμε ένα μέλλον γεμάτο αξία για όλους

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2023 – Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε στις 9 Noεμβρίου η ΣΟΛ Crowe, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, για να γιορτάσει τα 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Η ΣΟΛ Crowe ξεκίνησε την πορεία της στην Ελλάδα το 1993 και από τότε έχει αποτελέσει έναν αξιόπιστο σύμβουλο και συνεργάτη για πλήθος ελληνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ελεγκτικής, συμβουλευτικής και φορολογικής υποστήριξης. Η εμπειρία της σε συνδυασμό με την προσήλωση στην ποιότητα, έχει επιτρέψει στη ΣΟΛ Crowe να κατακτήσει μία ισχυρή θέση στην αγορά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Με μια πορεία που χαρακτηρίζεται από συνεχή εξέλιξη, καινοτομία και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η ΣΟΛ Crowe επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν και τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Παναγιώτης Αλαμάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, ΣΟΛ Crowe,   ανέπτυξε  τη διαδρομή της εταιρείας μέχρι σήμερα, αναφέρθηκε στο όραμα και τις αξίες της και τόνισε τη σημαντική συμβολή της ομάδας, των πελατών και των συνεργατών της στην επιτυχία της. Όπως ανέφερε ο κ. Αλαμάνος: «Η ΣΟΛ Crowe, με την πορεία τριών δεκαετιών συνεπούς προσφοράς στο ελληνικό επιχειρείν, ανανεώνει τη δέσμευσή της για το μέλλον παραμένοντας δίπλα στους πελάτες της και προσφέροντάς τους αξιόπιστες υπηρεσίες και έξυπνες λύσεις που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματικού τοπίου. Στη ΣΟΛ Crowe δεσμευόμαστε για ένα βιώσιμο μέλλον και αναπτυσσόμαστε προς  όφελος των ανθρώπων, της οικονομίας και της κοινωνίας μας. Με τον ίδιο επαγγελματισμό και αφοσίωση, αλλά και την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πελατών μας, συνεχίζουμε και τα επόμενα 30 και πλέον χρόνια να δημιουργούμε ένα μέλλον γεμάτο αξία για όλους».

 Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του και ο CEO της Crowe Global, Kamel Abouchacra, o οποίος -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Εκ μέρους όλων στην Crowe Global, συγχαίρουμε την ΣΟΛ Crowe (Crowe Greece) για την 30ή επέτειό της. H ΣΟΛ Crowe είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ένας συνεργάτης που προσφέρει μεγάλη αξία στο παγκόσμιο δίκτυό μας. Ολόκληρη η ομάδα της ΣΟΛ Crowe αντικατοπτρίζει τις βασικές μας αξίες ‘Care, Share, Invest & Grow’. Η τεχνογνωσία της και η δέσμευσή της προς την τοπική κοινότητα και τους πελάτες της θα συνεχίσουν να εξελίσσονται με επιτυχία και τα επόμενα 30 χρόνια».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 500 στελέχη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, εκπρόσωποι της πολιτείας και των θεσμικών φορέων και δημοσιογράφοι.

 

Σχετικά με τη ΣΟΛ

 Η ΣΟΛ Crowe συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Ευρώπης, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 4.000 οργανισμούς και εταιρείες τόσο του ιδιωτικού όσο και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Η ΣΟΛ Crowe διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο υποκαταστημάτων και συνεργατών σε επτά τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα, ενώ από το 2006 είναι μέλος του δικτύου της Crowe Global, ενός από τα 10 κορυφαία λογιστικά και συμβουλευτικά δίκτυα παγκοσμίως.

Μέσα από ένα σύνολο ολοκληρωμένων υπηρεσιών και με την υποστήριξη μιας παγκόσμιας ομάδας συμβούλων που βρίσκουν παρουσία σε περισσότερες από 145 χώρες, στη ΣΟΛ Crowe δεσμευόμαστε να υπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας ισχυροποιώντας την ανταγωνιστική τους θέση όπου και αν δραστηριοποιούνται στον κόσμο.

Στόχος μας σε κάθε συνεργασία παραμένει πάντα η δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας μέσα από τη λήψη έξυπνων αποφάσεων που μπορούν να υποστηρίξουν μακροπρόθεσμα την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Comments are closed.