Corporate Social Responsibility CSR and Sustainability Responsible Office CSR

Κοινότητα, Συμμετοχή, Συνεισφορά: Οι Εθελοντικές Πρωτοβουλίες της ΣΟΛ Crowe για το 2023

Δράσεις για την Κοινωνία, το Περιβάλλον και τον Αθλητισμό

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2024 – Η ΣΟΛ Crowe, με όραμα να δημιουργήσει ένα μέλλον γεμάτο αξία για όλους, έχει θέσει τον πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (EKE) ως προτεραιότητά της. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία και τα στελέχη της ήταν για μία ακόμη χρονιά ενεργοί υποστηρικτές και αρωγοί σημαντικών εθελοντικών δράσεων και πρωτοβουλιών.

Με στόχο τη στήριξη όσων πραγματικά έχουν ανάγκη, η ΣΟΛ Crowe πραγματοποίησε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023 μία σειρά από ενέργειες όπως:

– η αποστολή υλικού πρώτης ανάγκης στους πληγέντες του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

– εθελοντικές αιμοδοσίες

– η συμμετοχή σε αγώνες που έχουν στόχο τη στήριξη καλών σκοπών όπως το NFL και το Greece Race for The Cure

– δωρεές σε οργανισμούς όπως το «The Home Project», το Γηροκομείο Αθηνών και ο σύλλογος Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό – Βέροια).

Επίσης, στήριξε τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, ενώ όπως κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, συνέβαλε στο σημαντικό έργο ΜΚΟ όπως «Το χαμόγελο του παιδιού», τα «Παιδικά Χωριά SOS», η «ΕΛΕΠΑΠ», η «Αμυμώνη», ο «Πανελλήνιος Σύλλογος Τυφλοκωφών – Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων αυτών “Το Ηλιοτρόπιο”» και η «Αγκαλιά».

Όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε μέσω της ενεργής συμμετοχής των στελεχών της σε περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη χρήση πλαστικών, αλλά και τη σημασία της ανακύκλωσης.

Όπως δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Αλαμάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, ΣΟΛ Crowe, «η ΣΟΛ Crowe επιθυμεί να έχει ενεργό ρόλο στη στήριξη των ανθρώπων και των κοινωνιών που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η συμβολή μας προς φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες αντανακλά την αφοσίωσή μας σε αυτό το πλαίσιο, δηλαδή στην κοινωνία, το περιβάλλον αλλά και τον αθλητισμό. Αποτελεί στρατηγική δέσμευση το να συνεχίσουμε αυτή την πορεία επικεντρωμένοι σε αξίες που μας ενώνουν, μας εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους σε όλα τα επίπεδα. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους συναδέλφους μας για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους και ευελπιστούμε όλοι μαζί να δομήσουμε ένα μέλλον γεμάτο αλληλεγγύη και ευημερία για όλους. Βασική μας επιδίωξη είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να προωθούμε αξίες που ενδυναμώνουν την κοινότητα και προάγουν την κοινωνική πρόοδο.»

 

Comments are closed.