Σχετικά με την Crowe Global

H Crowe Global είναι ένα από τα δέκα κορυφαία λογιστικά δίκτυα διεθνώς, και αποτελείται από περισσότερες από 200 ανεξάρτητες εταιρείες λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε περισσότερες από 150 χώρες.

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Crowe βοηθάει πολυεθνικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο να λάβουν έξυπνες αποφάσεις.
Στην Crowe συνεργαζόμαστε με κυβερνήσεις, ρυθμιστικούς φορείς και όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας με στόχο να διαμορφώσουμε το μέλλον του επαγγέλματος παγκοσμίως.
Οι γνώσεις των στελεχών μας για το επιχειρείν, για τους νόμους αλλά και για τα τοπικά έθιμα προσφέρουν πραγματική αξία στους πελάτες μας, υποστηρίζοντάς τους αποτελεσματικά στα διεθνή έργα που αναλαμβάνουν.
Η Crowe είναι ένα δίκτυο με παγκόσμια εμβέλεια. Οι εταιρείες μέλη της εστιάζουν στο μέλλον των επιχειρήσεων και στην εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους, δουλεύοντας μαζί τους με στόχο ένα κοινό αποτέλεσμα που θα έχει αξία, θα είναι ουσιαστικό και θα έχει διάρκεια. Οι καλές σχέσεις με τους πελάτες μας είναι στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας.
Στην Crowe, όλοι οι συνεργάτες μας μοιράζονται μία κοινή δέσμευση, δηλαδή το να προσφέρουν άριστη ποιότητα υπηρεσιών.
Η Crowe, ως ένα από τα 10 μεγαλύτερα δίκτυα ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων στον κόσμο, δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της υψηλή τεχνογνωσία αλλά και άριστο επίπεδο υπηρεσιών.
David Mellor
Chief Executive Officer
Crowe Global
Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ
Video Block
Shopping Basket