Ψήφισμα για το θάνατο του διακεκριμένου επιστήμονα και εξαίρετου συναδέλφου Θεόδωρου Γρηγοράκου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μας κατά τη συνεδριάσή του στις 13.10.2023 αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος. Εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του διακεκριμένου επιστήμονα της ελεγκτικής και της λογιστικής, εξαίρετου συναδέλφου και δασκάλου, Θεόδωρου Γρηγοράκου, ο οποίος υπηρέτησε τον ελεγκτικό θεσμό ανελλιπώς από την ίδρυσή του. Η προσφορά του υπήρξε ανεκτίμητη καθώς με τις γνώσεις του και τα συγγράμματά του συνέβαλε στον εκσυγχρονισμό της χώρας μας στο πεδίο της λογιστικής και στην καθιέρωση του ελεγκτικού θεσμού.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσφορά του στην εταιρεία μας, καθώς διετέλεσε επικεφαλής του τεχνικού μας γραφείου επί σειρά πολλών ετών.

Η εν συνόλω επιστημονική και επαγγελματική του διαδρομή χαρακτηρίσθηκε από ήθος, επιστημονική ενάργεια και συναδελφικότητα. Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την έμπρακτη προσήλωσή του στις ύψιστες επιστημονικές και ανθρωπιστικές αξίες, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μας αποφάσισε ομόφωνα το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να προβεί σε δωρεά εις μνήμη του σε κοινοφελές ίδρυμα κατόπιν συνεννόησης με τους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Comments are closed.