ΣΟΛ 2

Σημαντική διάκριση για τη ΣΟΛ Crowe στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Απέσπασε βραβείο ως Πρωταγωνιστής του Κλάδου «Ελεγκτικές Εταιρείες»

Αθήνα, 19 Ιουλίου 2023 – Η ΣΟΛ Crowe, μία από τις μεγαλύτερες ελεγκτικές και συμβουλευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, τιμήθηκε με το βραβείο Πρωταγωνιστής του Κλάδου «Ελεγκτικές Εταιρείες» στην τελετή απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργανώθηκε για 8η χρονιά, με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά της στοιχεία για το 2022. Το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει τη σημαντική συμβολή της ΣΟΛ Crowe στην προαγωγή της επιχειρηματικότητας, στην υποστήριξη των επιχειρήσεων και στην προώθηση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Εδώ και 30 χρόνια, η ΣΟΛ Crowe παρέχει αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις δημιουργώντας αξία για το μέλλον των ελληνικών επιχειρήσεων. Υποστηρίζοντας την ανάπτυξή τους, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ελεγκτικής, συμβουλευτικής και φορολογικής υποστήριξης και διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, την τεχνογνωσία της και την εμπειρία της. Η ΣΟΛ Crowe συμβάλει ουσιαστικά στην επιτυχία των πελατών της μέσω έξυπνων και εξατομικευμένων λύσεων, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής και να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για αειφόρο ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα.

Με την παραλαβή του βραβείου ο κ. Παναγιώτης Αλαμάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΟΛ Crowe εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε χαρακτηριστικά, «Αυτή μας η βράβευση αναγνωρίζει τη θετική εξελικτική πορεία και την αξιοσημείωτη ανάπτυξη που έχει επιτύχει η ΣΟΛ Crowe, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της στην Ελλάδα. Στη ΣΟΛ Crowe, δημιουργούμε στρατηγικές συνεργασίες και προσεγγίζουμε τον κάθε πελάτη με μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας με την ευελιξία και την καινοτομία, με στόχο τη δημιουργία έξυπνων λύσεων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις. Επιδιώκουμε να είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο μας και προσανατολίζουμε τις προσπάθειές μας στην ικανοποίηση των πελατών μας. Τα εξαιρετικά αποτελέσματά μας, βάσει των οποίων και λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, είναι η απόδειξη ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, και αυξάνουν τη δέσμευσή μας για ακεραιότητα απέναντι στους πελάτες μας, την οικονομία και την κοινωνία.».

Comments are closed.