Αντώνης Πολυχρονίδης

Διευθυντής, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Ο Αντώνης Πολυχρονίδης με 20ετή και πλέον εμπειρία στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, κατέχει τη θέση του Διευθυντή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Ο Αντώνης αξιοποιεί γνώσεις, εξειδίκευση και εμπειρία για την υλοποίηση πρακτικών εργαστηρίων ανάπτυξης δεξιοτήτων και έργων συμβουλευτικής υποστήριξης στον τομέα του H.R.

Η ενέργεια, η υπευθυνότητα και το πάθος του, βοηθούν τους πελάτες να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, να βελτιστοποιήσουν την επιχειρησιακή απόδοση και να είναι σε θέση να δουν και να αναλύσουν την “μεγάλη εικόνα”.  

Ο Αντώνης έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό έργων με εταιρείες που είναι σεβαστές και επιτυχείς στην επιχειρηματική κοινότητα και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κλάδων όπως ο Χρηματοπιστωτικός, Φαρμακευτικός, Τηλεπικοινωνιών, Αυτοκινητοβιομηχανία, FMCG, Οργανωμένου Λιανεμπορίου κλπ.

Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο , καθώς και MBA από την ALBA (Ειδικότητα HR). Είναι πιστοποιημένος αναλυτής από την Thomas International σε συμπεριφοριστικά ερωτηματολόγια, πιστοποιημένος αξιολογητής από την A & DC (Assessment & Development Consultants) και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη από τον ΕΟΠΠΕΠ.