Χαρίλαος Φαλτσέτας

Πρόεδρος

Ο Χαρίλαος Φαλτσέτας είναι Πρόεδρος στην ΣΟΛ Crowe Συμβουλευτική και Επικεφαλής του τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διοίκησης.

Στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας, ο Χάρης εργάσθηκε σε εταιρεία Χημικών Προϊόντων & Λιπασμάτων για 8 περίπου χρόνια. Στη συνέχεια εργάσθηκε στο Ινστιτούτο Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών για 10 χρόνια, ως Υπεύθυνος Πληροφορικής.  Το 1993 επανήλθε στον ιδιωτικό τομέα, στο συμβουλευτικό κλάδο, εργαζόμενος αρχικά στη 01 Πληροφορική Α.Ε. ως Διευθυντής συμβουλευτικών έργων του Δημόσιου τομέα.

Το 1995 εντάχθηκε στο δυναμικό της KPMG, με τομέα ευθύνης το ευρύτερο Δημόσιο, αρχικά ως Διευθυντής και τα τελευταία χρόνια ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

Έχει υλοποιήσει μεγάλο αριθμό συμβουλευτικών έργων σε θέματα στρατηγικής, επιχειρησιακών σχεδίων, αναδιοργανώσεων, διαχείρισης προγραμμάτων, πληροφορικής, συστημάτων μέτρησης απόδοσης, κ.α.

Ο Χάρης είναι μέλος του Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Είναι απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικεύτηκε στη συνέχεια στην Πληροφορική και Επιχειρησιακή Έρευνα.

Shopping Basket